Activage - Leve livet!

Välkomna till Activage Aktivitetsbrev Leve livet!
 
Vi vill i dessa tider ge en öppen, glad och livsbejakande kanal ut från oss på Activage till er, våra härliga medlemmar men också till era vänner, bekanta och övriga nyfikna seniorer runt om i Sverige!
 
För er som inte känner till oss sedan tidigare så kan vi bara kort berätta att vi är jobbar 100% med målgruppen seniorer på våra konceptgym. Hälften av vår verksamhet är träning under ledning av specialistutbildade tränare och hälften är en superfin gemenskap! Våra medlemmar träffas på centret, umgås och hittar ofta på givande saker ihop som t.ex. boule, bokcirklar, restauranggäng och kulturgrupper m.m. 
 
Nu när vi under en tid inte kan göra så mycket tillsammans på våra Activage center så vill i alla fall göra det vi kan för att våra helt underbara medlemmar och övriga seniorer i Sverige kan få göra friska, glada, uppiggande saker! 
 
Varje dag kommer ni att få ta del av våra tränares tips på övningar att göra hemma för att hålla igång kroppen och dessutom kommer vi att tipsa om annat intressant som finns att ta del av från andra aktörer, t.ex. föreläsningar och musikevenemang som finns digitalt. 
 
Vi hoppas ni kommer att finna något som känns intressant och kul att ta del av för att underlätta och göra livet lite mindre trist under den här perioden då vi inte kan umgås som vanligt. Men, kom ihåg…det kommer en bättre tid framöver! Nu håller vi ut tillsammans!
 
Bästa hälsningar från oss alla på Activage
* visar obligatoriska fält
Email Marketing Powered by Mailchimp